Nederland

Accommodatie, kamer te huur in Murau, Kreischberg.
Een plek waar je kunt ontspannen, maar als je wilt ook kunt sporten en naar mooie plekken kunt gaan?

Wilt u ontspannen in een klein stadje waar heden en verleden samenleven?
Woont er nog een echte graaf in het kasteel en maken klederdracht en het bewaren van tradities deel uit van het dagelijks leven? Wonen in de directe omgeving van historische monumenten?

Wil je ontspannen op een plek waar je begint, je bij prachtige landschappen kunt komen?

Lente en herfst zijn een tijd van uitstapjes, die veel mensen hiervoor gebruiken, want in het voorjaar geven de bloeiende bomen en in de herfst de bossen die schitteren in de kleurrijke bladeren een uitstekende ervaring voor de wandelingen. Daarom is er altijd een hoogseizoen in Murau.

In de zomer zorgen 3 stranden voor een aangename verjonging en in de winter bieden een groot aantal skipistes skiërs de mogelijkheid om te sporten!

Het skigebied Kreischberg ligt op slechts 6 km afstand, op 6 minuten rijden.

Deze website is ontworpen om iedereen die op zoek is naar accommodatie in Murau Kreischberg te helpen ons te vinden en alle informatie te krijgen die ze nodig hebben om minstens een week door te brengen met inhoud, goede programma’s, te ontspannen en op de beste plek rond Murau te verblijven.

Graag presenteren wij u onze favoriete accommodatie in Murau.

Het Jázmin Pension Murau ligt in het centrale deel van Murau, in het historische deel van de stad, aan het centrale plein Schillerplatz. Decennia geleden was hier een beroemde bakkerij, waarvan de herinnering bewaard is gebleven in het originele, smaakvol en prachtig ontworpen cafégedeelte, waar gasten elke dag kunnen ontbijten.
De bovenste 2 kleuren zijn omgebouwd tot pension, zo zijn er op de twee verdiepingen 4 tweepersoonskamers, 1 4-persoonskamer, 1 2-kamer 4-persoonskamer en een 2-persoonskamer met een stapelbed. Er kunnen dus maximaal 20 personen in het pension worden ondergebracht.

De kamers hebben een dubbele oplossing, maar als er geen koppels komen, kunnen we in de meeste kamers ook de bedden uit elkaar trekken.

De kamers hebben ook een bureau, lcd-tv, kledingkast, waterkoker en haardroger, en natuurlijk een toilet en douchecabine met wastafel. Kamer 7 heeft ook een ligbad.

Voor wie we aanbevelen waarom het voordelig is om hier accommodatie te boeken:

Het pension ligt in het centrum, dus zowel historische monumenten als lokale restaurants en cafés zijn dichtbij, gemakkelijk bereikbaar. De monumentenbrug, de rivier de Mur ligt op 1 minuut lopen, de trappen naar het kasteel zijn naast het pension en het historische deel van de stad begint hier. Gezellige plek dicht bij alle bezienswaardigheden.
Of het nu gaat om koppels of gezinnen, of groepen vrienden, ze vinden hier een geschikte kamer.
De fietsen kunnen, als ze bij het café komen, veilig gestald worden.
Auto’s of motoren kunnen op een paar meter van het huis worden geparkeerd, waar u van 18:00 tot 08:00 uur gratis kunt parkeren. Overdag, aangezien dit het centrale plein is met winkels en kantoren, is het slechts mogelijk om 1 uur te parkeren, wat moet worden aangegeven door een papieren klok die is ingesteld voor de tijd die in de autoruit is geplaatst. Wil je de hele dag gratis parkeren, dan kan dat bij de speeltuin, 500 meter verderop.

Voor degenen die van comfort en service houden, wacht het pension elke ochtend van 7.30 tot 9.00 uur een uitgebreid ontbijt op zijn gasten.
Onze gasten kunnen kiezen uit 8 soorten thee, koffie en sap en we proberen altijd een gevarieerd en uitgebreid ontbijt samen te stellen.
Pension Jázmin is het hele jaar door een uitstekende keuze als u wilt ontspannen in Murau en niet op zoek bent naar een appartement, maar naar een plek waar u uitgebreid kunt ontbijten.